Foodpanda Voucher Code Oktober, Ini 3 Code Korang Kena Guna. Diskaun Sehingga 30%!


Berita baik untuk semua yang suka beli makan guna aplikasi Foodpanda. Sebagai seorang pencinta makanan, saya nak berkongsi berita gembira ini pada semua. Untuk bulan oktober korang boleh gunakan coupon code berikut untuk dapat lebih penjimatan dalam setiap pembelian yang dibuat. Setiap pembelian mestilah melebihi RM15 untuk korang layak menggunakan coupon ini.

Kalau korang belum ada lagi aplikasi Foodpanda, jangan risau. Boleh download sekarang kat sini, daftar dan nanti dapat voucher RM10 untuk pembelian pertama.

Pada yang dah ada apps foodpanda, boleh terus guna coupon code dibawah untuk dapat diskaun best, Jimat!

CODE: RIANG

Setiap pembelian yang menggunakan coupon code ini, korang berpeluang untuk mendapat potongan harga sebanyak RM6. 

CODE: JOY

Selain RIANG, korang juga boleh gunakan code JOY untuk dapatkan RM7 diskaun. Banyakkan

CODE: TAPAUFEAST

TAPAUFEAST code paling popular sebab korang boleh dapatkan diskaun 30% dari setiap pembelian namun maksimum yang dapat ditebus ialah RM10.

Saya dah guna ketiga-tiga code ini, memang menjadi.! Kalau salah satu code dah fully redeem, cuba code yang lain. Jangan lupa cuba ketiga-tiga code bila beli, tengok mana yang paling banyak diskaun. hehe

Selamat membeli & makan makan. 

Psst kalau bermanfaat share article ni sekali tau!! 


Post a comment

0 Comments