‘Lenovo’ Hasilkan Model Mirip iPhone 11 Pro Dengan Harga Serendah RM230 Sahaja

Sudah menjadi lumrah sejak mula model iPhone dilancarkan, pasti ada sahaja model-model daripada jenama lain yang akan berusaha keras untuk bukan sahaja meniru teknologi iPhone, malah tampil dengan rekaan yang hampir sama.
Melihat kepada trend telefon pintar semasa, kami berpendapat trend ini sudah tamat dimana kebanyakan jenama telefon pintar sudah mulai tampil dengan identiti tersendiri.
Telahan kami salah setelah mengetahui wujudnya Lenovo i11. Mungkin kerana ‘diinspirasikan’ daripada iPhone 11 Pro, model ini merupakan cubaan paling dekat Lenovo untuk meniru rekaan iPhone 11 Pro beserta rekaan susunan kamera pada bahagian belakang.
 Dari segi saiz, Lenovo i11 dilengkapi dengan saiz skrin 6.1-inci mirip iPhone 11. Sokongan pengimbas muka seperti FaceID turut disokong model ini. Selain itu, Lenovo i11 dilengkapi dengan RAM 4GB, ruang storan 32GB dan bateri 2,000 mAh. Kamera pada bahagian hadapan dan belakang masing-masing hadir dengan sensor 8-megapixel.
Di sebalik rekaan dan spesfikasi yang ditawarkan, tanpa mengejutkan ramai Lenovo i11 ternyata hadir dengan harga yang rendah dan jauh lebih murah berbanding iPhone 11 Pro.
Difahamkan model ini merupakan model klon daripada Lenovo dan bukanlah daripada jenama rasmi Lenovo. Walau bagaimanapun dengan harga serendah RM230, model ini dilihat berbaloi untuk dicuba.
Buat anda yang berminat untuk mencubanya agar tampil ‘bergaya’ bagai memakai iPhone 11 Pro, Lenovo i11 antara yang boleh anda dapatkan dengan harga serendah RM230 sahaja. Klik di sini untuk mendapatkannya.
Admin

Next Post Previous Post