FamilyMart Beri Aiskrim Percuma Buat Anda Lahir Bulan Januari


Ini semestinya berita gembira buat mereka yang lahir pada bulan Januari kerana kedai serbaneka popular, FamilyMart akan memberikan aiskrim secara percuma.


Ini bukanlah kali pertama FamilyMart menghadiahkan aiskrim secara percuma untuk pelanggan mereka, bulan lalu FamilyMart dengan murah hati menawarkan aiskrim percuma buat mereka yang lahir bulan Disember.


Menariknya, mereka yang lahir pada bulan Junuari berpeluang untuk mencuba aiskrim terbaru FamilyMart secara percuma iaitu aiskrim perisa strawberi.

Bukan sahaja aiskrim berperisa strawberi diperkenalkan, malah ia turut hadir dengan minuman strawberi dan juga aiskrim sundae.


Cara untuk dapatkan aiskrim secara percuma mudah sahaja. Anda perlu muat turun aplikasi FamilyMart di telefon pintar anda dan mendaftar menjadi ahli.
Kemudian pergi ke bahagian reward atau ganjaran, pilih birthday voucher dan tunjukkan di kaunter untuk menebus aiskrim percuma anda.

Jika bulan ini bukan hari lahir anda, tak perlu risau kerana harga untuk aiskrim hanya RM2.90 sahaja. Harga bagi sundae pula RM3.90 pada 1 Januari hingga 14 Januari 2020 ini, kemudian akan kembali ke harga asal iaitu RM4.90 dan harga minuman pula hanya RM6.90 sahaja.
Namun perlu diingatkan promosi ini sah di kesemua cawangan FamilyMart kecuali di Genting Highlands dan KLIA2.
Admin

Next Post Previous Post