Travel ke Bali & Nusa Penida Hanya RM1537 untuk 3 orang. Syoknya!!


Sekarang ni banyak promosi tiket penerbangan baik untuk domestik mahupun antarabangsa. Sekiranya kalian bercadang untuk melancong pada tahun ini pada bajet yang tidak terlalu mewah, negara seperti Thailand, Vietnam ataupun Indonesia antara negara yang sesuai dikunjungi. Kalau di Thailand mungkin anda boleh pilih Krabi, Phuket, Bangkok atau Hatyai. Manakala kalau di Indonesia lagi banyak antaranya Yogjakarta, Bandung, Lombok dan Bali.

Kali ini kan nak kongsikan itinerari dan tips yang dikongsikan oleh pemilik Facebook bernama Nana Baharudin ini semasa trip beliau ke Bali. Siapa tak tahu kan Indonesia ada banyak tempat cantik. Dan salah satunya ialah Bali. Kalau nak diikutkan, sudah banyak sangat orang kongsikan itinerari dan tips ke Bali. Tapi yang menarik perhatian kami ialah perbelanjaan beliau yang agak murah dan destinasi sangat menarik.
Mengikut perkongsiannya, beliau hanya membelanjakan lebih kurang RM1537 ketika di Bali dan Nusa Penida. Ini bermaksud tidak termasuk tiketlah ye. Jom baca lagi terperinci aktiviti yang dilakukan ketika beliau di sana.

 KOS


ITINERARI

Tips Berguna Untuk Anda Yang Bakal Ke Bali
Sumber: Nana Baharudin
Admin

Next Post Previous Post