[VIDEO] Bergaduh Di Pintu Masuk, Krew MotoGP Ditegur Tidak Profesional?


Beberapa hari lepas perlumbaaan MotoGP telah berlangsung di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) selama tiga hari. Bagi peminat MotoGP sendiri tidak akan melepaskan peluang bagi memberi sokongan buat pelumba kegemaran mereka.
Namun, kemeriahan di Litar Antarabangsa Sepang bertukar menjadi kecoh apabila seorang lelaki bergaduh dengan krew pintu masuk utama dan difahamkan gara-gara tidak dibenarkan masuk disebabkan perlumbaan itu hampir tamat.


Mengamuk security tak bagi masuk?

Video berdurasi 24 saat yang dirakam dan dimuatnaik pengguna Facebook Mohamed Akraminitu menyaksikan salah seorang peminat perlumbaan MotoGP. Difahamkan individu tersebut bertindak diluar kawalan apabila pengawal keselamatan di pintu masuk tidak membenarkan masuk walaupun perlumbaan MotoGP itu sudah hampir tamat.
Rata-rata netizen menyifatkan tindakan kedua pihak di tempat kejadian itu sesuatu yang memalukan imej Malaysia sebagai tuan rumah kejuaraan peringkat antarabangsa. Malah, netizen turut menegur cara bekerja krew di pintu masuk yang dilihat kurang profesional.

Krew kena relax

Macam budak-budak perangai


Sumber: Mohamed Akramin
Admin

Next Post Previous Post