[VIDEO] Suami ‘nurse’ belasah doktor di klinik, dakwa dicurangi isteri masa kerja di Dubai

Satu perkara yang sangat sukar adalah untuk mengekalkan rasa setia terhadap pasangan masing-masing. Lebih-lebih lagi, apabila pasangan yang terpaksa menjalani hubungan jarak jauh ataupun long distance relationship (LDR) disebabkan komitmen kerja.
Tular dikebanyakan laman media sosial, sebuah video yang memaparkan seorang lelaki membelasah seorang doktor. Doktor berkenaan yang  dipukul dikatakan merupakan skandal ataupun kekasih gelap isterinya sendiri.

“Kalau perempuan tak melayan…”

Dikatakan, isteri kepada lelaki berkenaan merupakan seorang jururawat yang bertugas di Kuala Lumpur. Manakala suaminya (si pelaku) yang dikenali sebagai Aiman, sedang bekerja di Dubai.

Penjelasan situasi terbabit

Masing-masing dah berkahwin rupanya!Adik tampil menjelaskan keadaan!

Disebabkan penularan video tersebut, adik kepada jururawat tersebut telah tampil untuk menjelaskan keadaan dan masalah yang dialami oleh rumah tangga kakak dan abang iparnya.

Selalu tuduh isteri sendiri curang


Tuduhan suami jadi kenyataan

Ramai yang bengang…

Sudah tentunya kes ini akan mendapat perhatian oleh para netizen. Kebanyakannya meluahkan rasa marah dan tidak berpuas hati kepada semua pihak yang terlibat.

Geram tengok video ni

Suami dia betul-betul kecewa


“Apa masalah dia keluar dengan jantan lain…”

Dah kantoi buat muka tak bersalah

Sudah pastinya kes ini sangat memberi kesan kepada perkahwinan mereka. Diharapkan agar segalanya akan dapat diselesaikan dengan cara yang baik.

Admin

Next Post Previous Post