[VIDEO] 'Penyewa Dari Neraka' - Rumah Penuh Sampah, Dari Ruang Tamu hingga Dapur.


Bukan mudah jadi pemilik rumah sewa, banyak ragam penyewa yang akan ditemui. Ada penyewa baik dan ada juga yang sebaliknya. Inilah yang terjadi kepada rakan Hang Dhamin, pengguna facebook yang berkongsi tentang rumah rakannya menjadi mangsa penyewa tak bertanggungjawab. 




BIASA TENGOK GAMBAR VIRAL, RASA TAK LOGIK

Menurutnya
Sebelum ni dok tengok gamba viral rumah kotor jahanam disebabkan penyewa. Rasa macam tak logik sebab takkan la boleh kotor sangat. La ni dapat tengok sendiri ada manusia gila boleh buat rumah kawan kami teruk sampai macam ni. Total lost jahanam semua benda. Pening kepala oi bila nak start kemas tu. Mana nak mula!


REPORT POLIS UNTUK DAPATKAN KUNCI

Proses nak dptkan balik kunci dr penyewa pn bkn senang. Kene report polis untuk keselamatan dan upah peguam segala baru bg kunci. Klu tak buat keras mcm tu rumah dia. Dah la sewa tak bayar. Dah dpt kunci bukak2 pintu lagu ni. Haru betui. Satu rumah penuh sampah.

KEADAAN RUMAH





PROSES MENGEMAS AMBIL MASA 5 HARI, BELUM SIAP SEPENUHNYA





VIDEO



Sumber: Hang Dhamin

Post a Comment

0 Comments