Lelaki Ini Kongsikan Tempat Penginapan Premium Prestige Hotel Penang


Pulau Pinang merupakan destinasi pilihan untuk ‘short-gateway’ kerana tempatnya yang penuh dengan tempat menarik, dan dikatakan syurga makanan serta telah diiktiraf sebagai tapak warisan dunia oleh UNESCO.
Setiap kali percutian, penginapan yang cantik dan selesa menjadi pilihan. Terbaharu, seorang pengguna Twitter @faisalmaps telah berkongsi tempat penginapan beliau bersama isterinya di Georgetown, Pulau Pinang yang kelihatan mewah dan Insta-worthy.
Prestige Hotel Penang ini terletak di Georgetown dan berada berdekatan dengan pelbagai tempat menarik yang boleh dilawati. Antara tempat terkenal berdekatan adalah Pinang Peranakan Mansion, Fort Cornwallis dan Art Street.
Jika kita lihat rekaan hotel ini kelihatan mewah dan premium. Pilihan warna putih dan emas yang digunakan dalam bilik membuatkan anda berasa selesa dan eksklusif.
EF2GO_qWsAEot8A
EF2GQaJW4AEgXRJ
EF2GSoyWoAAkh1V
Bukan itu sahaja, restoran dalam hotel ini juga tampil dengan rekaan yang cantik dan terdapat pelbagai pilihan makanan yang sedap di sini. Selain daripada itu, terdapat tempat-tempat dalam hotel tersebut yang sesuai untuk bergambar.
Lebih menarik, terdapat infinity pool di hotel ini dimana anda akan disajikan dengan pemandangan Penang Ferry Port. Jika anda ingin menginap di sini, harga untuk satu malam bermula daripada RM300 sahaja.
EF2GSpCXUAAt9uS
EF2GVpHXUAAVBGb
EF2GVpEWkAAkIMr
Admin

Next Post Previous Post