Cikgu cantik pening kepala asyik dapat ‘pickupline’ comel daripada anak murid


Guru merupakan seorang tenaga pengajar yang kerap kali menjadi tumpuan para pelajar di dalam kelas. Hal ini berikutan guru adalah insan yang sentiasa dilihat oleh pelajarnya semasa sedang menuntut ilmu di sekolah
$ads={1}
Para pelajar kini juga seakan lebih terbuka dan mudah mengikut perkembagan semasa terutamanya berkaitan hal-hal hiburan yang senang menyerap dalam diri mereka menerusi media sosial dan juga rancangan di televisyen.

Surat cinta murid2

Hal itu telah dihadapi oleh seorang guru wanita yang berpenampilan agak menarik kerana menerima beberapa keping ‘surat cinta’ yang tertulis pickupline oleh anak muridnya.
$ads={2}
Posting yang menarik tersebut telah dimuat naik ke Twitter dan mendapat ribuan perkongsian daripada warganet kerana berasa terhibur dengan gurauan anak-anak murid cikgu itu.

Macam2 hal!

Pelbagai pickupline yang tertulis di atas kertas bersaiz A4 telah dimuat naik ke Twitter dengan rata-ratanya dalam tulisan tangan yang sangat comel.
Zulaikha Zulkifle turut menyertakan gurauan anak muridnya semasa hendak pulang kerumah masing-masing selepas tamat waktu sekolah.

Nakal tak apa, jangan kurang ajar


Comel je budak2 ni

Muat naik yang dibuat oleh Zulaikha telah mendapat maklum balas yang pelbagai daripada warganet. Rata-rata daripada mereka telah meninggalkan komen dengan berasa comel melihat keletah manja anak-anak muridnya itu.

Ayat2 budak pun macam sebijik je


Cikgu pun cantik sangat

Sumber : Kaka Oh My Media

Post a Comment

0 Comments