Muat naik video sempenan hari bapa, ketampanan papa Ayda Jebat curi tumpuan netizen


Hari ini merupakan hari bapa, jadi ramailah yang mula membuat ucapan buat bapa masing-masing dengan menzahirkan pelbagai rasa syukur dan sayang terhadap pengorbanan seorang bapa.
Tidak ketinggalan juga penyanyi cantik, Ayda Jebat, yang kini namanya sedang meningkat naik, sempat berkongsi momen bersama bapanya di laman Instagram.

Mudanya papa Ayda…

Penyanyi kecil  molek itu memuat naik video yang memaparkan ayahnya sedang mengurut kaki Ayda, yang tiba-tiba mengalami kekejangan.
Namun, apa yang menjadi perhatian netizen adalah susuk tubuh ayahnya yang kelihatan muda dengan rupa paras yang agak tampan, sehingga ramai yang tidak menyangka lelaki yang hampir menginjak usia 50 tahun itu merupakan ayah kepada Ayda.

Papa single and available lagi…

Menerusi kapsyen, Ayda telah membuat ucapan hari bapa khas buat ayahnya tercinta malah dia juga secara berseloroh sempat mengusik ‘mempromosikan’ ayahnya yang dikatakan masih lagi tidak berpunya.

Muda kot, ingatkan abang tadi…

Rata-rata netizen juga turut berasa kagum melihat susuk tubuh dan ketampanan bapa kepada penyanyi itu, sehingga ada menyangka mereka bagaikan adik dan abang, tidak kelihatan seperti anak dan bapa, dek kerana wajah si ayah yang awet muda.

Mudanya papa AJ…

Masih nampak sihat dan bertenaga…

Hensemnya papa, kawin muda sangat ke ni?

Admin

Next Post Previous Post