Diskaun sehingga 50% untuk produk Huawei mulai 1 Julai 2019

Semalam kita baru menerima khabar bahawa Trump menghentikan sekatan terhadap Huawei dan hari ini, satu lagi berita baik tiba. Huawei Malaysia akan mengadakan promosi di Stor Online Huawei, memberikan diskaun sehingga 50%.

Perkara ini kami terima menerusi emel promosi Huawei. Ia berkongsi sebuah gambar yang menyatakan, promosi tersebut akan berjalan minggu depan, dari 1 hingga 8 Julai 2019.
Selain itu, tiada maklumat lain diberikan. Jadi masih tidak diketahui peranti atau aksesori apakah yang akan diberikan diskaun. Untuk diskaun 50%, berkemungkinan besar ia untuk aksesori atau model lama peranti Huawei.
Gambar di dalam emel tersebut juga menunjukkan telefon pintar Huawei P30 Pro. Ini mungkin satu lagi petunjuk bahawa telefon ini akan turut menerima diskaun.

Buat masa ini, Huawei P30 128GB dijual pada harga RM2,799. P30 Pro dengan kuasa zum lossless 10x pula berharga RM3,799 untuk storan 256GB dan RM4,399 bagi storan 512GB.
Selain itu, bagi menambah keyakinan pengguna untuk membeli peranti Huawei, dua peniaga iaitu DirectD dan Mobile 2 Go menawarkan jaminan pulangan wang, jika servis Google tidak boleh digunakan di telefon pintar Huawei yang dibeli. Dengan penarikan balik sekatan, mungkin jaminan ini tidak diperlukan lagi.
Sumber: Soya Cincau
Admin

Next Post Previous Post