Suami tak sempat tarik tangan isteri, wanita hamil 4 bulan maut terperosok bawah trelerBeberapa media semalam telah melaporkan mengenai kemalangan maut yang berlaku di Bukit Treh ,Muar Johor. Kemalangan yang melibatkan sebuah treler dan motosikal telah mengorbankan seorang wanita, manakala suaminya cedera.

Maut, mengandung 4 bulan!

Lebih menyayat hati, wanita tersebut sedang hamil empat bulan dan terperosok di bawah tayar treler akibat terjatuh daripada motosikal yang dibonceng bersama suaminya.

Selamatkan suami dulu

Mangsa yang dikenali sebagai Siti Nor Farah Ain telah maut ditempat kejadian dan sempat menolak suaminya daripada dilanggar. Namun, belum sempat menyelamatkan diri, dia pula yang telah digilis treler tersebut.
Perkara itu telah dijelaskan oleh seorang individu menerusi perkongsian di Facebook yang mendakwa mendapat info tersebut menerusi saksi di tempat kemalangan.

Salam takziah

Rata-rata netizen telah meninggalkan komen di Facebook daerah Muar yang menyiarkan maklumat mengenai kemalangan ngeri itu. Mereka menzahirkan ucapan takziah dan mendoakan agar mangsa ditempatkan dalam golongan yang beriman.
Sumber : MuarHomeland, Oh My Media
Admin

Next Post Previous Post