"Ni muka diorang, sebarkan!” – Netizen Viralkan Gambar & Video Geng Remaja Yang ‘Pecahkan Dara’ Audrey



Baru-baru ni, kisah seorang pelajar perempuan berusia 14 tahun dari Pontianak, Indonesia mengejutkan ramai orang. Nasib malang yang menimpa Audrey, pelajar dekat SMP Negeri 17 Pontianak tu mendapat perhatian ramai sejak ada individu yang post dekat Twitter.

Dianiaya 12 pelajar lain
Audrey dikatakan telah menjadi mangsa keadaan dan dianiaya oleh 12 pelajar dari SMA di sekitar Kota Pontianak. Katanya, salah seorang pelaku ada simpan dendam dekat kakak Audrey bernama Po. Tapi, dendam dan rasa marah tu dilepaskan pada Audrey.

Sumber: Twitter


Dihenyak tanpa belas kasihan
12 gadis yang memperlakukan Audrey dengan kejam tu dikatakan telah menyebabkan mangsa trauma. Berikut adalah apa yang mereka dah lakukan dekat Audrey:
  • Perut ditendang berkali-kali
  • Muka disepak dengan kasut gunung hingga berlaku pendarahan dan luka yang teruk
Paling dahsyat, salah seorang pelaku tu masukkan jari dia ke dalam kemaluan Audrey semata-mata untuk pecahkan dara mangsa!

Sumber: Twitter


Netizen marah, pakat sebar dan viralkan gambar pelaku
Marah dengan tindakan geng gadis tu, ramai netizen yang pakat-pakat viralkan gambar dan video dorang. Masing-masing post dekat Twitter dan dapat banyak retweets. Ada juga yang maki hamun dan berharap kesemua pelaku tu ditangkap dan dikenakan hukuman setimpal.
 

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Ini video para pelaku setelah mengeroyok si korban (Audrey).”
Video Player
00:00
00:12
Bukan tu je, waktu dekat balai polis pun geng ni selamba je update Instagram dorangTakde perasaan ke ek dorang ni?

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter


Dakwa berita yang disebarkan HOAX!
Menurut thread dekat Twitter tu, salah seorang pelaku ada hantar DM di Instagram kepada kenalan dan memberitahu yang berita tentang perlakuan dorang tu tak benar. Pulak dahhh…

Sumber: Twitter
Sumber: Twitter

Apa-apa pun, kami doakan adik Audrey sembuh dari trauma dan kecederaan yang dialami. Harap pihak berkuasa ambil tindakan secepat mungkin!
Sumber: Lobak Merah

Post a comment

0 Comments