Cupcake berbentuk alat sulit & payudara wanita antara hidangan di Bachelorette Party Nelydia Senrose


Parti bujang atau Bachelorette Party yang diadakan untuk Nelydia Senrose telah dihadiri oleh teman-teman rapatnya. Kejutan yag diberikan kepada bakal pengantin itu tidak hanya disambut meriah dengan ucapan-ucapan kenalan rapat, malahan turut diadakan sesi tarian sesama mereka.
Bertemakan pakaian tidur, kebanyakkan yang hadir memakai pakaian tersebut berwarna merah dan juga merah jambu. Jamuan makan turut dihidangkan kepada para tetamu dengan pelbagai snek dan kek.

Lain macam je bentuk kek?

Namun begitu, terdapat sesuatu yang telah menarik perhatian netizen apabila pelakon cantik Adeline Tsen memuat naik IG story  mengenai hidangan yang ada di majlis tersebut.
Beberapa biji kek cawan yang dihiasi dengan bentuk seakan-akan kemaluan lelaki dan payudara wanita telah dihindangkan kepada tetamu.

Lalu ke nak makan tuuu…

Bangga ke?

Video Player
00:00
00:15

Ada joget2 gaiss…

Video yang dimuat naik oleh Adline Tsen dan Nadiya Shahab di IG story jelas menunjukkan kek cawan tersebut berbentuk tidak senonoh. Bachelorette Party tersebut diadakan pada sebelah petang dan dilakukan secara tertutup oleh rakan-rakan rapat Nelydia Senrose.
Admin

Next Post Previous Post