Lepas Semua Produk Tak Jalan, Gadis Ini Guna Tepung Pulut & Terus 'Flawless' Dalam 3 Bulan

Semua orang pun nak wajah yang cantik dan bersih, lebih-lebih lagi wanita

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Masing-masing ingin kelihatan cantik di mata orang ramai dengan wajah yang bersih, licin, dan suci. Barulah rasa yakin untuk berdepan dengan khalayak di luar.

Bayangkan kalau wajah dipenuhi dengan jerawat, breakout, dan bintik-bintik hitam, pastinya keyakinan diri seseorang itu akan merudum jatuh, sehingga ada yang sanggup untuk tidak keluar rumah.

Untuk nampak cantik pula, ramai orang yang sanggup menghabiskan ribuan Ringgit untuk membeli produk kecantikan dan skincare yang terbaik

Namun begitu, tak semestinya produk yang mahal dapat memberi jaminan kecantikan. Kadang-kadang, produk-produk ini tidak langsung memberi kesan yang baik kepada kulit seseorang, malah ada juga kulit yang jadi makin teruk.

Sama seperti gadis di Twitter ini yang mesra dengan panggilan Jiha, beliau telah menghabiskan ribuan Ringgit membeli produk kecantikan, tetapi tiada satu pun yang 'jalan' dan berkesan.

Setelah give up, Jiha bertekad untuk menggunakan cara tradisional iaitu dengan memakai tepung pulut sahaja. Lebih mengejutkan, hasil yang didapati sememangnya amat berkesan dan Jiha berjaya mendapatkan wajah flawless tak sampai tiga bulan!
A post shared by @ jijibonk on
Bunyi macam pelik tapi itulah hakikatnya. Macam mana tepung pulut boleh menganjalkan kulit Jiha?

Baca perkongsian penuh Jiha di bawah:

Cara penggunaannya memang sangat mudah!


 Ingat, tak semestinya kena habiskan duit yang banyak untuk nampak cantik. Ada banyak lagi alternatif lain yang anda boleh gunakan.

Selamat mencuba! :)

Sumber: Says.com, Twitter Jijibonk

Admin

Next Post Previous Post