Zamani sakit, Peminat tersentuh dengan semangat beliau.

Gegar vaganza malam ini dikejutkan dengan keadaan lagenda Zamani yang kehilangan suara kerana kurang sihat.


Menurut sumber, Tok Ram telah membawa Zamani ke klinik sebanyak dua kali untuk mendapatkan rawatan awal kerana demam dan selsema tetapi keadaannya semakin teruk hingga menyebabkan beliau kehilangan suara.

Zamani berhasrat untuk menarik diri dari meneruskan penyertaannya kerana merasakan tidak relevan lagi jika terus bertanding dalam program Gegar Vaganza kali ini. Kelab peminat tegar Zamani kemudian berusaha untuk memujuknya untuk terus bertanding berhasil.

Tok Ram juga turut meminta Zamani untuk membuat persembahan kerana percaya dia boleh, apabila sampai giliran membuat persembahan, Zamani malangnya tidak berjaya membawa lagu yang ditugaskan.Walaubagaimanapun, peminat dan juri tetap memberi sokongan kepada beliau dengan terus bernyanyi bersama-sama hingga menyebabkan Zamani sebak.

Dato A.C juga memberi semangat kepadanya dengan berkata, “lagend tak perlu menyanyi pun orang suka”.

Diharapkan keadaan kesihatan Zamani bertambah baik dan terus dapat bertanding kerana pasti program Gegar Vaganza akan suram tanpa kehadiran beliau.

Peminat Puji Tok Ram
Sejurus kemudian Nama ZAMANI trending di Twitter. Diharapkan keadaan kesihatan Zamani bertambah baik dan terus dapat bertanding kerana pasti program Gegar Vaganza akan suram tanpa kehadiran beliau.


Admin

Next Post Previous Post